Simon Zoetebier PTer, Leefstijl & Vitaliteit Coach en Gewichtsconsulent
Laat mij de start zijn voor een gezond, energiek en uitgebalanceerd leven.
 
 
 

Gewichtsconsulent.

Wilt u op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen?

Streeft u naar een gezonde(re) leefstijl?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik adviseer, begeleid en motiveer gezonde mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon. Begeleiding geschiedt op basis van gezonde voeding; bewegen en zorgen dat u een gedragsverandering ondergaat.

Nadat er een afspraak is gemaakt, houdt u gedurende minimaal 5 dagen een onlinevoedingsdagboek bij. Hierin noteert u wat u eet en drinkt. Tussen het maken van de afspraak en het intakegesprek zit minimaal 7 dagen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij het voedingsdagboek. Bij de intake wordt u gewogen, op 11 plekken gemeten, BMI berekend en uw vetpercentage gemeten via een 4 puntsmeting. Er worden gezamenlijk haalbare doelen bepaald en u krijgt direct een aantal nuttige tips en adviezen mee. Na deze uitgebreide intake ga ik uw voedings-, eet- en beweegpatroon analyseren. Hierbij wordt gekeken naar de hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines, mineralen en vocht en uw calorieverbranding.

Tijdens het eerste vervolgconsult krijgt u van mij een uitgebreide toelichting op deze analyse en een bijpassend voedings- en bewegingsadvies. Dit advies moet natuurlijk wel makkelijk in te passen zijn in uw dagelijks leven.

Tijdens de vervolgconsulten hoor ik natuurlijk graag hoe het met u gaat, wordt u opnieuw gewogen en gemeten en gaan we samen kijken waar mogelijk nog wat aanpassingen, verbeteringen nodig zijn. Verder zal ik u tijdens een vervolgconsult wat meer inzicht geven op het gebied van onder andere gezonde voeding, bewegen en/of sporten.

Afvallen moet een geleidelijk proces zijn. Diëten hebben vaak maar een tijdelijk effect. Mijn doel is om samen met u een positief en vooral blijvend resultaat te bereiken.