Simon Zoetebier PTer, Leefstijl & Vitaliteit Coach en Gewichtsconsulent
Laat mij de start zijn voor een gezond, energiek en uitgebalanceerd leven.
 
 
 

Over mijzelf.

Mijn naam is Simon Zoetebier en ben in 1964 geboren en ik doe al vanaf mijn 5e levensjaar aan sport. Zowel topsport als breedtesport is mij niet onbekend, van atletiek tot combat training en van fitness tot boksen, veel verschillende sporten hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Je hoeft niet te leven als een topsporter om fit te zijn. Als jij je lichaam op de juiste manier verzorgt en belast, kun je de minder goede invloeden van deze tijd (depressie, stress, slaapgebrek en verkeerde voeding) beter aan.

Geef toe: in deze moderne maatschappij kom je steeds minder aan jezelf toe. Fysiek spreken we ons lichaam minder aan, terwijl stress alleen maar toeneemt. Bovendien: tijd is geld. Wie maakt nog tijd om aan zichzelf te werken en wie kan het individueel nog opbrengen? Dat is waar ik, als personal trainer, leefstijl & vitaliteit coach en gewichtsconsulent, het verschil maak. Ik ga jou de eerste 3 maanden intensief begeleiden, als het moet elke dag van de week. Samen gaan we een van te voren vastgesteld traject in.

Wanneer je een gezond eet- en bewegingspatroon hebt, zal je geestelijk vermogen toe nemen, je zal fitter zijn en meer energie hebben. Mijn overtuiging is dat gezonde, fitte mensen gelukkiger zijn en hun wensen en ambities in het leven eerder verwezenlijken.

Niemand is hetzelfde, iedereen heeft zijn of haar eigen leefwijze, achtergrond en lichamelijke gesteldheid. Bij mij krijg je niet alleen persoonsgerichte aandacht en mentale coaching, ook besteed ik de juiste hoeveelheid tijd die nodig is om jouw hoogst haalbare doelen werkelijkheid te maken. Hierbij zijn training, voeding, rust en motivatie minstens even belangrijk. Op de lange termijn resulteert dit in een mentaliteitsverandering waar je écht wat aan hebt.

Tot op hoge leeftijd lekker in je vel zitten, alles kunnen doen en je fit voelen. Wie wil dat niet?