Simon Zoetebier PTer, Leefstijl & Vitaliteit Coach en Gewichtsconsulent
Laat mij de start zijn voor een gezond, energiek en uitgebalanceerd leven.
 
 
 

Welkom op de website van Simon Zoetebier Personal Trainer, Leefstijl &Vitaliteit Coach en Gewichtsconsulent.

Momenteel zitten de avonden helemaal vol met trainingen, voor 1 op 1 begeleiding is er alleen overdag nog ruimte.

Mijn naam is Simon en ik begeleid al jaren mensen die een specifieke doelstellen hebben, of het nu afvallen is, het herstellen van een Burn-out, een betere conditie krijgen of je leefstijl willen veranderen, van elk persoon leer je weer iets. Dit in combinatie met verschillenden opleidingen maakt mij tot een trainer/coach met verstand van vele situaties.

Wilt u gecoacht worden, een training meemaken, informatie hebben over voeding of informatie over het stappenplan voor een burn-out bespreken, bel of mail dan voor een intake of proefles, deze is geheel gratis.

06-37279272


Voor een goed maar ook blijvend resultaat  is coaching en verstand van zaken essentieel. Iemand die weet wat hij doet en dit ook duidelijk overbrengt aan de cliënt. Je dagelijkse voeding is van essentieel belang. Soms ben je je er niet eens van bewust. Door je voeding met mij te bespreken kom je erachter of je voedingspatroon een van de oorzaken is dat je je minder energiek voelt. Wat bijvoorbeeld vaak voorkomt is, dat mensen onbewust te veel koolhydraten (suikers), vetten of cafeïne-houdende producten binnen krijgen. Daarnaast kan het gebeuren dat alcohol gebruik problematisch wordt. Ook hierbij kan ik helpen en adviseren.

Als je het begrip voeding wat ruimer neemt kun je ook denken aan dingen waarmee je jezelf kunt voeden om je beter te voelen. Een voorbeeld is het krijgen van een compliment. Als je iemand een compliment geeft, maak je oxytocine aan in je hersenen. Naast dat je je door oxytocine gelukkiger voelt, breekt het ook nog eens cortisol (stresshormoon) af. Als je zelf niet goed weet waarom je iets doet, ben je minder gemotiveerd. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weten waarom ze iets doen. Ik ga voor kwaliteit en dat betekent een mentaliteitsverandering, in de eerste 3 maanden gaan wij zeer intensief samen werken, als het nodig is 7 dagen per week. In overleg kan ik ook coaches inzetten die een specifieke kwaliteit hebben en aan mijn organisatie gekoppeld zijn, dus alles onder 1 paraplu.

Ik train niet in een sportschool maar buiten in de natuur, dat kan in de bossen zijn maar ook bij jou thuis of in de tuin bijvoorbeeld, of op mijn eigen locatie.

Mensen die een personal trainer of coach zoeken doen dit vaak voor specifiekere doelstellingen, zoals een burn-outafvallen, revalideren of het lopen van een halve- of hele marathon, het verbeteren van je looptechniek, conditie, of combinatie technieken in: bootcamp, boksen, kickboksen, HIIT en HIRT trainingen, crossfittraining, maar denk ook aan het fysieke vlak, dus mentaal, sociaal-emotioneel en het zingevingsvlak. Ik ben iemand die hier veel ervaring in heeft en mij onderscheid van andere trainers.