Simon Zoetebier PTer en Gewichtsconsulent
Laat mij de start zijn voor een gezond, energiek en uitgebalanceerd leven.
 
 
 

Welkom op de website van Simon Zoetebier Personal Trainer en Gewichtsconsulent .

Wilt u een keer een training meemaken of informatie hebben over voeding bel of mail dan voor een intake of proefles, de eerste is geheel gratis.

06-37279272


Voor een goed maar ook blijvend resultaat om af te vallen is begeleiding en verstand van zaken essentieel. Iemand die weet wat hij  doet en dit ook duidelijk overbrengt aan de klant. Waarom eet je dat voedsel en hoe bereken je jouw caloriebehoefte. Waarom is het beter elke week iets af te vallen dan in één keer heel veel. Waarom is sporten belangrijk en waarom doe je welke oefeningen en in welke volgorde etc. Als je zelf niet goed weet waarom je iets doet, ben je minder gemotiveerd. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten waarom ze iets doen. Ik ga voor kwaliteit en dat betekent een mentaliteitsverandering, in de eerste 3 maanden gaan wij zeer intensief samen werken, als het nodig is 7 dagen per week.

Voeding is voor 70% bepalend om af te vallen en sporten voor 30%. U krijgt diverse voedings adviezen in combinatie met bewegen. Wij trainen niet in een sportschool maar buiten in de natuur, dat kan in de bossen zijn maar ook bij jou thuis in de tuin bijvoorbeeld, of op mijn eigen locatie.

Mensen die met een personal trainer trainen doen dit vaak voor algemene fitnessdoelstellingen. Maar je kunt ook specifiekere doelstellingen hebben, zoals afvallen, revalideren of het leren hardlopen, het lopen van een halve- of hele marathon, maar denk ook aan het verbeteren van je looptechniek, conditie, of combinatie technieken in: bootcamp, boksen, crossfittraining etc. Ik ben iemand die hier veel ervaring in heeft en zich onderscheid van andere trainers.